home Instagram Logo.wine facebook icon rood logo krzv het spaarne

datum 2024

sponsorlogos 2023 breed

sponsorlogos rechts web

Bepalingen

 1. Tijdrace over 4500 m (volwassenen) en 2000 m (junioren).
 2. Wedstrijdleiding: Erwin Poeze. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoofd van de Jury: Véronique Homs.

 1. Inschrijving: tot zondag 19 mei 23:59 uur via het KNRB inschrijfprogramma.
 2. Inschrijfgeld:

-

junior skiff

16,00

-

junior twee

24,00

-

junior vier

41,00

-

senior skiff

27,00

-

senior twee

41,00

-

senior vier

60,00

-

senior acht

85,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Betalen uiterlijk woensdag 22 mei op NL59ABNA0442870264 t.n.v. KR&ZV Het Spaarne te Heemstede o.v.v. SLR24, verenigingsnaam en evt wedstrijdnummer en slagnaam. Per vereniging betalen aub, niet per team.

 1. Loting: dinsdag 21 mei 20:00 uur.
 2. Nummers die maar één inschrijving hebben, worden normaliter geannuleerd. Waar dat mogelijk is, worden die nummers samengevoegd met een ander nummer. Als dat niet mogelijk is, worden ze geannuleerd. Zie verder artikel 12, lid c.
 3. Het aanvragen van nieuwe nummers kan alleen door de wedstrijdvertegenwoordiger (meestal de wedstrijdcommissaris) van een vereniging en alleen als er minstens twee kandidaat ploegen zijn. Als beide kandidaat ploegen van verschillende verenigingen zijn, dan moet de aanvraag door de wedstrijdvertegenwoordigers van beide verenigingen ingediend te worden.
 4. Stuurliedeninstructie wordt beschikbaar gemaakt via de website.
 5. Bootgebruik: dubbel bootgebruik is toegestaan, mits deze niet plaats vinden in hetzelfde blok.
 6. Op zaterdag start blok 1 start om 13:00 en blok 2 om 16:00. Op zondag start blok 3 start om 10:00 en blok 4 om 13:00.
 7. Inhaalregels: de inhaalregels van de KNRB zijn van toepassing. In aanvulling daarop is er bij beide bruggen een inhaalverbod van kracht. De details daarvan zijn terug te vinden in de Stuurliedeninstructie (zie ook website).
 8. Bijzondere bepalingen
  De Masters nummers DM 8+, OM 4*, DM 4* zijn gesplitst over twee blokken op basis van leeftijdscategorie (A t/m C en D t/m J). Het veld OM 8+ is gesplitst in A t/m D en E t/m J.
  b. Voor zo ver mogelijk worden de eerste 10 startplekken bepaald op basis van de klassering van vorig jaar, de overige startplekken op basis van loting. Een ploeg wordt geplaatst als de ploegsamenstelling (op basis van de naam van de roeier en exclusief de stuur) voor minstens 50% gelijk is gebleven t.o.v. het voorgaande jaar.
  c. Blikken uitreiking voor Masters velden: in de leeftijdscategorieën met minstens 2 deelnemers ontvangt de winnaar een medaille. Leeftijdscategorieën met maar 1 deelnemer worden samengevoegd en winnaar wordt bepaald op basis van geroeide tijd én leeftijdscorrectie (hiervoor moeten er dus minimaal twee leeftijdscategorieën zijn met slechts één deelnemer). Een leeftijdscategorieën met maar 1 deelnemer die niet vergeleken kan worden met een andere leeftijdscategorie die ook maar één deelnemer heeft, krijgt geen blik.
  d. Ploegen die een protest indienen, moeten tijdens de afhandeling ervan telefonisch bereikbaar zijn voor de jury voor eventuele mondelinge toelichting.